top of page
  • Foto van schrijverAnita Drost

Een 9+ momentje

Het zal het Baader-Meinhof-fenomeen wel zijn, want ik zie er ineens allerlei mensen mee. Maar voorlopig oogst ik zelf vooral nieuwsgierige blikken. Ik heb het over mijn nieuwste tool: mijn Bambook. Een duurzaam notitieboek met uitwisbare pagina’s en een oogstrelend mooie hardcover. Dat laatste maakt me blij, want ik ben mijn hele leven al gek op mooie notitieboekjes.


Ik kocht de Bambook in twee formaten: A4 voor interviews en aantekeningen van besprekingen, A5 voor telefoonnotities en ideeën. Het ging me namelijk tegenstaan, al die schrijfblokken en notitieboekjes die ik er jaarlijks doorheen jaste. Alternatieve manieren om papierloos te werken en daarmee ontbossing tegen te gaan zijn apps. Maar ik wil niet altijd met een laptop voor mijn neus zitten en ik ben er nog niet van overtuigd dat een schrijftablet - zoals een ReMarkable - voor mij zoveel meerwaarde heeft boven de Bambook (met handige app) dat ik de prijs ervan voor lief neem. Vandaar de keus voor Bambook. En ik ben er blij mee.


Maar dat is niet waar het mij in dit blog om gaat. Want als ik iets aanschaf, verwacht ik ook dat ik er blij mee ben. Wat ik niet verwachtte, was de verpakking waarin ik mijn nieuwe hebbedingen kreeg thuisgestuurd. Zonder te veel te verklappen, kan ik wel zeggen dat ik zo aangenaam verrast was, dat ik deze heb bewaard. Het was absoluut een 9+ momentje*. En daarmee kom ik op een vraag die mij al jaren bezighoudt. Het boek Klanthelden in de 9+ organisatie noemt diverse organisaties (Transavia, Coolblue) die er goed in zijn om voor hun klanten een 9+ ervaring te creëren. Inspirerende voorbeelden, maar hoe vertaal ik ze naar mijn eigen bedrijf? Hoe kan ik als tekstschrijver mijn klanten een WOW-gevoel geven? Wat kan ik doen om jou te verrassen en meer dan tevreden te maken? Op welke punten kan ik volgens jou mijn service verbeteren?


Bel me of stuur me een mailtje. Degene met het beste idee krijgt van mij een Bambook cadeau.

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


bottom of page